Achtergrondafbeelding

Wat kost een begrafenis?

Wat kost een begrafenis? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap (max. 30 personen) afscheid nemen bij Van der Putten & Dunweg in Villa Flora te Hillegom? Dan kunt u kiezen voor begrafenis Intiem.
Intiem Thuis
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen in uw woonhuis? Dan kunt u kiezen voor begrafenis Intiem Thuis.
Speciaal
Wilt u een afscheid in een kerk? Kies dan voor begrafenis Speciaal. Een bijzondere begrafenis met een rouwadvertentie in een regionaal weekblad, rouwkaarten, en een afscheidsdienst in de kerk en een condoleance bij Villa Flora te Hillegom. Onze uitvaartverzorgers bieden u een aantal mogelijkheden om deze begrafenis op maat te verzorgen.
Compleet
Wilt u afscheid nemen op de dag van de uitvaart? Kies dan voor begrafenis Compleet bij Van der Putten & Dunweg. Een compleet verzorgde begrafenis bij begraafplaats Duinhof te Lisse met een afscheidsdienst met condoleance op de dag van de uitvaart bij Crematorium Duin en Bollenstreek te Lisse.

Onze overige vestigingen