4.6 / 5
5 reviews
Achtergrondafbeelding

Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Budget
Bent u op zoek naar een volledig verzorgde crematie in stilte, zonder nabestaanden en geen afscheidsdienst. Dan kunt u kiezen voor crematie Budget. U regelt de crematie Budget eenvoudig en geheel online. De prijs van deze uitvaart bedraagt € 1225.
Intiem bij u thuis
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen in uw woonhuis. Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem bij u thuis.
Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap (max. 30 personen) afscheid nemen bij Van der Putten & Dunweg in Villa Flora in Hillegom? Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem.
Compleet
Wilt u met 50 tot 75 gasten afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Van der Putten & Dunweg? Kies dan voor crematie Compleet. Een volledig verzorgde crematie met een rouwsuite, afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Speciaal
Voor een uitvaart, volledig op maat, conform uw wensen: kies dan voor crematie Speciaal. Een op maat verzorgde crematie met thuisopbaring, een advertentie in een regionaal weekblad, een afscheidsdienst in een kerk en condoleance bij Villa Flora.

Onze overige vestigingen