Achtergrondafbeelding

Wat kost een crematie?

Wat kost een crematie? Met onze voorbeelden willen we u informeren over welke kosten er verbonden zijn aan diverse soorten uitvaarten.

Speciaal
Voor een uitvaart, volledig op maat, conform uw wensen: kies dan voor crematie Speciaal. Een op maat verzorgde crematie met thuisopbaring, een advertentie in een regionaal weekblad, een afscheidsdienst in een kerk en condoleance bij Villa Flora.
Compleet
Wilt u met 50 tot 75 gasten afscheid nemen op de dag van de uitvaart bij Van der Putten & Dunweg? Kies dan voor crematie Compleet. Een volledig verzorgde crematie met een rouwsuite, afscheidsdienst en condoleance op de dag van de uitvaart.
Intiem
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap (max. 30 personen) afscheid nemen bij Van der Putten & Dunweg in Villa Flora in Hillegom? Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem.
Intiem bij u thuis
Wilt u op respectvolle wijze met een klein gezelschap afscheid nemen in uw woonhuis. Dan kunt u kiezen voor crematie Intiem bij u thuis.
Budget
Bent u op zoek naar een volledig verzorgde crematie in stilte, zonder nabestaanden en geen afscheidsdienst. Dan kunt u kiezen voor crematie Budget. U regelt de crematie Budget eenvoudig en geheel online. De prijs van deze uitvaart bedraagt € 1225.

Onze overige vestigingen