• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo

De laatste keer…

Hoewel Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg al enkele weken geleden verhuisd is naar Heereweg 21, waren enkele medewerkers nog steeds druk bezig om het oude pand leeg te ruimen. Het was dan ook een rare gewaarwording voor Faciliair medewerkers Floor Triet en Erik Zonneveld toen zij laatst toch écht voor de laatste keer de deur achter zich konden dichttrekken. “Je laat toch een stuk geschiedenis achter”, aldus Erik Zonneveld.

Floor Triet en Erik Zonneveld sluiten voor de laatste keer de deur van het Van der Putten Uitvaarthuis in Lisse

Erik Zonneveld: “In 1999 kwam ik bij Van der Putten in dienst als taxichauffeur. Na directievervoer begon ik vanaf 2004 ook voor uitvaarten te rijden en toen Alexander van der Pijl het bedrijf in 2008 overnam, ben ik als Facilitair medewerker in dienst gebleven. Alles blijft met deze verhuizing gewoon doorgaan, maar dit pand nu voor de laatste keer verlaten, doet me toch wel wat.”

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies inmiddels vanuit het pand Heerestaete en is daarbij tevens een samenwerking aangegaan met Crematorium Duin- en Bollenstreek.

Onze overige vestigingen