• Overige vestigingen
  • Dunweg Uitvaartzorg logo
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo

Op de koffie…

Wat is gebruikelijk bij een uitvaart?
Deze vraag krijgen wij vaak. En ons antwoord kan dan alleen maar zijn: niets. Tegenwoordig draait het namelijk meer en meer om de persoonlijke uitvaart en aangezien iedereen anders is, kunnen uitvaarten zeer divers worden vormgegeven.


Uitvaartmuziek vind je van klassiek tot hardrock. Tijdens de condoleance verdrijft de bitterbal steeds vaker de plak cake en krijgt men in plaats van een kop koffie, net zo makkelijk een kop tomatensoep. Mét balletjes. De een kiest voor een mooie kist en de ander liever voor een opbaarplank met prachtig wikkeldoek. En hoezo begraven worden op een traditionele begraafplaats, als een natuurbegraafplaats ook tot de mogelijkheden behoort?

Bij Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg staan wij open voor uw uitvaartwensen en doen wij altijd ons best deze te realiseren. Bent u bij leven bijvoorbeeld een enthousiaste motormuis, dan wilt u misschien ook wel per motor naar uw laatste rustplaats. Dat kan!

Ongedwongen bijeenkomst
Woensdag 22 januari, tijdens een ongedwongen bijeenkomst, vertellen uitvaartverzorgers Inge Aartman en Astrid Warmerdam u graag meer over de mogelijkheden bij een laatste afscheid. En dit hoeft niet beladen of akelig te zijn, juist niet! Want hoe inspirerend kan het zijn om gewoon eens wat ideeën op tafel te leggen. Of te horen met welke vragen een ieder rondloopt. Een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, waarin wij een en ander voor u in kaart brengen, is ook een optie.

Met koffie, thee en wat lekkers,
ontvangen wij u graag.


Wanneer
: woensdag 22 januari
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Kosten: geen
Waar: Woonzorgcentrum Bloemswaard / Dienstencentrum Elsbroek, Garbialaan 3 / Abellalaan 1, Hillegom

Onze overige vestigingen