4.6 / 5
5 reviews

Rouwkaart

Doorgaans maakt men gebruik van een rouwkaart. Dit is een schriftelijke kennisgeving van overlijden, die verstuurd kan worden naar familie, vrienden, kennissen en zakelijke relaties van de overledene of nabestaanden.

Zie ook: digitale rouwkaart

Rouwkaart  Voorbeeld rouwkaart FamilyCards

Wilt u de uitvaart voor iedereen toegankelijk maken, of kiest u juist voor een afscheid in besloten kring? Deze keuze is van invloed op de rouwkaart. U kunt de kaart zo persoonlijk maken als u wenst. Zo is het mogelijk om een foto of tekening op te laten nemen in het ontwerp en ook heeft u keuze uit een ruime variatie aan (brief) papier en kleurstellingen; uiteraard krijgt u hierbij altijd een deskundig advies.

Roos op rouwkaart

Het samenstellen en drukken van de rouwkaarten hebben wij in eigen beheer.

De Dunweg groep biedt u twee verschillende collecties rouwkaarten. Via onderstaande links kunt u deze collecties bekijken. Op deze wijze kunt u door de collectie bladeren. De uitvaartverzorger helpt u om deze zo snel mogelijk na het overlijden van uw dierbare te versturen.

De rouwkaart kan ook geplaatst worden op een persoonlijke pagina in ons online condoleanceregister. Bespreekt u dit met de uitvaartverzorger.

>> Rouwadvertentie

Onze overige vestigingen