4.6 / 5
5 reviews

Verzorging en opbaring

Na een overlijden vindt een laatste verzorging van uw dierbare plaats. U kunt ervoor kiezen om hierbij aanwezig te zijn, te helpen of het zelf te doen.

Helpen bij verzorging
Het helpen bij de verzorging, kan een positieve invloed hebben op het rouwproces. Veel mensen ervaren het als ‘een laatste dienst’ aan de overledene. Onze Zorg medewerkers zijn altijd aanwezig om u tijdens de verzorging bij te staan.

Kleding

Zorg uit handen
Niet iedereen heeft de behoefte om bij de laatste verzorging aanwezig te zijn. In dat geval nemen wij deze zorg natuurlijk van u over. Kleding, bril, kunstgebit en eventuele accessoires kunt u aan ons overhandigen.

Is er tevens een specifieke wens met betrekking tot make-up en/of haardracht? Een ‘recente’ foto van de overledene zal ons dan helpen om een optimale verzorging van uw dierbare te kunnen leveren.

Opbaring thuis of op locatie
Opbaring geeft gelegenheid tot een intiem moment van afscheid. U kiest zelf hoe en waar u dit afscheid plaats laat vinden. Wilt u dat de overledene thuis opgebaard wordt, dan zorgen wij voor alles. U kunt ook kiezen voor opbaring in ons uitvaartcentrum in Hoofddorp, waar u 24 uur per dag voor een bezoek terecht kunt. Vanzelfsprekend zijn er ook vele andere opbaarlocaties beschikbaar, bijvoorbeeld het Crematorium Duin en Bollenstreek in Lisse. Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden.

Twee 24-uurs kamers in Hoofddorp

De suites zijn sfeervol ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, muziekinstallatie, keuken en toilet. De suites zijn 24 uur per dag toegankelijk door middel van uw eigen toegangssleutel, zodat u – eventueel met anderen – afscheid kunt nemen hoe en wanneer u dat wilt.

>> Begrafenis of crematie

Onze overige vestigingen