Het nieuwsarchief

Inloopspreekuur Elsbroek

Elke eerste maandag van de maand heeft uitvaartconsulent Adri van den Bergh van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg een inloopspreekuur in Dienstencentrum Elsbroek (kamer 13) in Hillegom. Dit uur - van 14.00 tot 15.00 - is om u te helpen uw uitvaartwensen in kaart te brengen.

Lees verder
28 jun

Lezing natuurbegraven 2022

Natuurbegraafplaats Geestmerloo. Al enige tijd onderdeel van een zeer gewaardeerd natuurpark waar leven en dood prachtig samenkomen. Mensen komen langs voor een wandeling, het uitzoeken van hun plek 'voor later' of om bij hun inmiddels begraven dierbare te zijn. Kinderen vermaken zich in de natuursp..

Lees verder
01 mei

Koffie van Heus

Ook uitvaartondernemingen hebben met de steeds veranderende coronaregelingen te maken. En dan hangt het er ook nog eens vanaf bij welke locatie je bent. Je wilt de mensen toch iets te bieden hebben en als dat dan ook nog eens kan door een lokale ondernemer te steunen, dan heb je twee vliegen in éé..

Lees verder
10 feb

Brochure uitvaartcatering

Sinds jaar en dag wordt eten gezien als troostrijk. Bij een uitvaart die aansluit bij de ideeën en wensen van de overledene en nabestaanden, hoort dan ook een passende catering. Na de plechtigheden kunnen zo - onder het genot van een hapje en een drankje – op ongedwongen wijze mooie herinneringen..

Lees verder
27 dec

Een natuurbegraafplaats in Park21

In het Haarlems Dagblad van zaterdag 18 december jl. staat een interessant artikel van Bart Boele.

Dit betreft een premium artikel, dat niet voor iedereen toegankelijk is. Daarom hier een weergave.

Een natuurbegraafplaats in Park21, dat is een grote wens van uitvaartondernemin..

Lees verder
20 dec

Geestmerloo wint Publieksprijs NHN Business Awards 2021

“Ontzettend trots!” is de reactie van locatiebeheerder Jacco de Kroon op het winnen van de Publieksprijs van de NHN Business Awards 2021. “Dat het publiek ons waardeert om wat wij hier elke dag met liefde doen is de mooiste waardering die wij kunnen krijgen.” Afgelopen do..

Lees verder
29 nov

Gunstig voor uw uitvaart

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. Tot het einde van dit jaar ontv..

Lees verder
25 okt

Natuurbegraafplaats genomineerd!

Het is nog maar net een jaar geleden dat Natuurbegraafplaats Geestmerloo officieel geopend werd. Toch is dat lang genoeg gebleken, om zeer gewaardeerd te worden door het publiek. Iets wat niet onopgemerkt is gebleven bij de NHN Business Awards. In de categorie Maatschappelijk Ondernemen behoort Natu..

Lees verder
12 okt

Inspiratiedag Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Op 12 september jl. vond de eerste Inspiratiedag van Natuurbegraafplaats Geestmerloo plaats. Het was een mooie kennismaking met deze bijzondere rustplek in de natuur. Een indruk krijgt u hier:

Praten over je uitvaart

LISSE - In Nederland is het afgelopen jaar het aantal mensen met een uitvaartverzekering gestegen. Teamleider Mariëtte Sanders van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg kijkt hier niet van op. “Het is niet meer zo’n taboe om het over de dood te hebben. Mensen weten steeds beter wat z..

Lees verder
05 okt

Legendarische Volkswagen bus als rouwauto

Dunweg heeft er een prachtige, bijzondere rouwauto bij: de klassieke Volkswagen bus. De bus komt uit Brazilië en dateert uit 1973. Vorig jaar is de bus door Dunweg naar Nederland gehaald en hier volledig opgeknapt. Deze bus is het busje der busjes. Dit iconische Volkswagenbusje is wereldberoemd en..

Lees verder
19 sep

Onze overige vestigingen