Het nieuwsarchief

Voordelig geld reserveren voor uw uitvaart

Geld reserveren voor uw uitvaart en ontvang 1,5 % rente en het Dunweg boekje cadeau Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het n..

Lees verder
24 okt

Van der Putten & Dunweg komt naar u toe

Vorig jaar bestond Dunweg 110 jaar en dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus, dachten we… waarom het feestje niet vieren met enkele zorginstellingen uit de regio? Dat is meteen een mooie manier om de bewoners een hart onder de riem steken in deze toch al moeilijke tijden.

Lees verder
13 okt

Afscheid Riemond Schripsema bij Dunweg

Op vrijdag 9 september neemt Riemond Schripsema na 33 jaar trouwe dienst afscheid als uitvaartverzorger bij Dunweg, dit vanwege zijn pensionering. Binnen Dunweg is Riemond de enige die met drie generaties van de familie van der Pijl heeft samengewerkt. Afscheid hoort bij het leve..

Lees verder
29 aug

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg en Coöperatie DELA

Dunweg Uitvaartzorg heeft meer dan 40 jaar als partner van Coöperatie DELA uitvaarten verzorgd in de Duin- en Bollenstreek. Dit hield in dat wanneer een overledene uit de regio een DELA polis had, de uitvaart door Van der Putten & Dunweg werd uitgevoerd.

Update 1 s..

Lees verder
29 aug

Inloopspreekuur Elsbroek

Elke eerste maandag van de maand heeft uitvaartconsulent Adri van den Bergh van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg een inloopspreekuur in Dienstencentrum Elsbroek (kamer 13) in Hillegom. Dit uur - van 14.00 tot 15.00 - is om u te helpen uw uitvaartwensen in kaart te brengen.

Lees verder
28 jun

Lezing natuurbegraven 2022

Natuurbegraafplaats Geestmerloo. Al enige tijd onderdeel van een zeer gewaardeerd natuurpark waar leven en dood prachtig samenkomen. Mensen komen langs voor een wandeling, het uitzoeken van hun plek 'voor later' of om bij hun inmiddels begraven dierbare te zijn. Kinderen vermaken zich in de natuursp..

Lees verder
01 mei

Koffie van Heus

Ook uitvaartondernemingen hebben met de steeds veranderende coronaregelingen te maken. En dan hangt het er ook nog eens vanaf bij welke locatie je bent. Je wilt de mensen toch iets te bieden hebben en als dat dan ook nog eens kan door een lokale ondernemer te steunen, dan heb je twee vliegen in éé..

Lees verder
10 feb

Brochure uitvaartcatering

Sinds jaar en dag wordt eten gezien als troostrijk. Bij een uitvaart die aansluit bij de ideeën en wensen van de overledene en nabestaanden, hoort dan ook een passende catering. Na de plechtigheden kunnen zo - onder het genot van een hapje en een drankje – op ongedwongen wijze mooie herinneringen..

Lees verder
27 dec

Een natuurbegraafplaats in Park21

In het Haarlems Dagblad van zaterdag 18 december jl. staat een interessant artikel van Bart Boele.

Dit betreft een premium artikel, dat niet voor iedereen toegankelijk is. Daarom hier een weergave.

Een natuurbegraafplaats in Park21, dat is een grote wens van uitvaartondernemin..

Lees verder
20 dec

Geestmerloo wint Publieksprijs NHN Business Awards 2021

“Ontzettend trots!” is de reactie van locatiebeheerder Jacco de Kroon op het winnen van de Publieksprijs van de NHN Business Awards 2021. “Dat het publiek ons waardeert om wat wij hier elke dag met liefde doen is de mooiste waardering die wij kunnen krijgen.” Afgelopen do..

Lees verder
29 nov

Gunstig voor uw uitvaart

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. Tot het einde van dit jaar ontv..

Lees verder
25 okt

Onze overige vestigingen