Het nieuwsarchief

Top 10 mooiste crematoria

De meeste mensen kiezen bij een overlijden voor cremeren in plaats van begraven. Daar is een crematorium voor nodig. Crematoria zijn er in verschillende soorten, maten en sferen en hoewel smaken uiteraard verschillen, is uit de ruim 110 crematoria die ons land telt, een top 10 gekozen.

Cremator..

Lees verder
15 feb

110 jaar Dunweg

Dit jaar bestaat Dunweg Uitvaartzorg 110 jaar. Vele jaren waarin dag en nacht met zorg en aandacht vele uitvaarten gerealiseerd zijn. De huidige directeur van Dunweg Uitvaartzorg, Alexander van der Pijl, is zelfs letterlijk binnen de uitvaartonderneming opgegroeid.

Dunweg in nieuw 'dasje'

Soms heb je behoefte aan iets anders. Iets wat past bij het oude en zonder toetsers en bellen toch een geheel nieuwe uitstraling geeft. Zo wist José Glas Corporate Fashion de bedrijfskleding van de dames van Dunweg Uitvaartzorg een p..

Lees verder
25 jan

Nieuwe naam Spierings & Dunweg

Sinds 1968 is Spierings een begrip in Amsterdam als het gaat om uitvaartverzorging. Toen Dunweg in 2011 in beeld kwam voor overname, is dan ook gekozen om die naam te behouden. Tot 1 februari 2021, want dan wijzigt de naam Spierings & Dunweg Uitvaartzorg in Dunweg Uitvaartzorg.

Lees verder
20 jan

Uitvaartverzorger op freelancebasis

Onlangs heeft uitvaartverzorger Florine Schaap zich bij de groep uitvaartverzorgers van de Dunweg groep gevoegd. Op freelancebasis welteverstaan. Dit houdt in dat wij bij drukte of andere onvoorziene omstandigheden, een beroep op haar kunnen doen.

Lees verder
18 dec

In Business Class over natuurbegraven

Vraagt u zich af wat het precies inhoudt, een natuurbegraafplaats? In een video van het programma Business Class, geeft Alexander van der Pijl - directeur Dunweg/medeoprichter Geestmerloo - een rondleiding over de natuurbegraafplaats. Van der Pijl legt tijdens de wandeling onder andere uit wat er..

Lees verder
19 nov

Inloopspreekuur Elsbroek

Elke eerste maandag van de maand heeft uitvaartconsulent Adri van den Bergh van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg een inloopspreekuur in Dienstencentrum Elsbroek (kamer 13) in Hillegom. Dit uur - van 14.00 tot 15.00 - is om u te helpen uw uitvaartwensen in kaart te brengen.

Lees verder
09 nov

Radar over uitvaartbranche

Op 2 november jl. werd in het programma Radar aandacht besteed aan de uitvaartbranche (De ondoorzichtige wereld van de uitvaarten). Vooral kwam naar voren de ondoorzichtige kostenopgaven en het ontbreken van alternatieve keuzes bij het uitvoeren van een uitvaart. Dunweg is een ze..

Lees verder
06 nov

Profiteer van een Dunweg uitvaartdeposito

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. De voordelen <..

Lees verder
03 nov

Officiële publieksopening natuurbegraafplaats

Op zaterdag 26 september wordt Natuurbegraafplaats Geestmerloo officieel geopend voor het publiek. Op deze dag is er van alles te beleven op de natuurbegraafplaats. Ontdek de nieuwe natuur tijdens een van de rondleidingen, laat u inspireren door de mogelijkheden bij natu..

Lees verder
25 sep

Afscheid aan het strand?

GEANNULEERD i.v.m. COVID-19

  Een informeel afscheid, precies zoals u het wilt. Van groots en meeslepend tot klein en ingetogen. Wellicht wel een afscheid precies zoals u was.

Opties informele uitvaart

U houdt van het strand, maakt er graag een wandeling. Denkt u er dan..

Lees verder
10 aug

Onze overige vestigingen