Monique Wassenaar in het kantoor van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg
Monique Wassenaar in het kantoor van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg
22 juni 2020

Kennismaking Monique Wassenaar

Onlangs heeft Monique Wassenaar zich gevoegd bij het team uitvaartverzorgers van Van der Putten & Dunweg in Lisse. Monique is als uitvaartverzorger begonnen bij Dunweg in Hoofddorp, maar vindt het fijn dat zij nu op bekend terrein mag werken: de Bollenstreek, waar zij zelf vandaan komt. Zij is geboren in Voorhout, heeft gewoond in Noordwijkerhout en woont sinds haar huwelijk, 33 jaar geleden, in Warmond.

Monique Wassenaar bij de ooievaars in Warmond

Monique: “Als uitvaartverzorger ontmoet ik nabestaanden als zij op hun kwetsbaarst zijn. Hoewel mij iedere keer weer opvalt hoeveel kracht mensen met verdriet zélf hebben, is er voor mij een belangrijke taak weggelegd in het begeleiden van nabestaande(n) bij het afscheid. Zij verlangen naar zorg op professionele wijze en voorál vanuit het hart. Dat begint met respect- en liefdevolle zorg voor hun dierbare. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal. In alle rust verkennen we de mogelijkheden, leid ik de nabestaanden langs de te maken keuzes en informeer ik over de organisatorische en/of financiële consequenties daarvan.”

Monique Wassenaar en haar collega’s Marc Seijsener, Astrid Warmerdam en Inge Aartman zijn te bereiken via 0252 – 413 213, e-mail of het inloopspreekuur.

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen