4.6 / 5
5 reviews
26 mei 2017

Verhuizing Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg

Persbericht

Vanaf medio juni is Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg gevestigd aan de Heereweg 21 in Lisse. Van der Putten & Dunweg is een particulier, onafhankelijk familiebedrijf, dat sinds 1908 begrafenissen en crematies verzorgt in de Duin & Bollenstreek.

Het tekenen van het huurcontract: Eric Stroombergen (Heerestaete Beheer) en Alexander van der Pijl (directeur Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg)
Tekenen van het huurcontract - Eric Stroombergen en Alexander van der Pijl, directeur Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg

Samenwerking met Crematorium Duin & Bollenstreek
Om de uitvaartwerkzaamheden verder te kunnen uitbreiden is Van der Putten & Dunweg een strategische samenwerking aangegaan met het Crematorium Duin & Bollenstreek. Dit crematorium is gelegen aan de Achterweg-Zuid 62 in Lisse.

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg op de bovenste verdieping
Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg, Heereweg 21 in Lisse

Uitvaarthuis Van der Putten
Door toenemende activiteiten werd het Uitvaarthuis Van der Putten aan de Heereweg te klein. Er was onvoldoende parkeergelegenheid en de locatie voldeed niet meer aan de huidige eisen, die wij aan een modern uitvaartcentrum stellen. In de regio is lang gezocht naar een geschikte locatie.

Trots kunnen we melden dat we verhuizen naar Heereweg 21, het kantoorpand Heerestaete. Hier worden de afdelingen Uitvaartzorg en Administratie gehuisvest en ontvangen wij graag onze relaties en klanten.

Met deze verhuizing hopen wij een stap voorwaarts te hebben gezet en onze klanten in de Duin & Bollenstreek nog beter te kunnen bedienen.

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg

Inspiratiedag
Op zondag 2 juli a.s. organiseren wij een Inspiratiedag om u kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van Uitvaartzorg.

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg staat bekend om haar persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging, waarbij de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staat.

 

Foto’s: Sven van der Vlugt

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen