07 december 2017

Een zorg minder ‘For You’

Deze maand is in ForYou Magazine (regio Bollenstreek) een artikel te lezen over hoe nabestaanden zorg uit handen genomen kan worden. Te denken is aan een wensenlijst die mensen al voor hun overlijden kunnen opstellen en waarvan een uitvaartconsulent – vrijblijvend en kosteloos – een kostenberaming kan maken. En over hoe men op gunstige wijze geld kan reserveren, dat bij een overlijden uitsluitend en direct aan de uitvaart besteed kan worden. Dit scheelt nabestaanden veel overleg, gepieker over financiën en zelfs… ruzie onderling.

ForYou Magazine

De goden verzoeken
Vaak gehoord, is dat mensen het eng vinden om na te denken over de dood en het afscheid dat daarbij hoort; laat staan dat men een en ander op papier zet. ‘Dat is de goden verzoeken’, zeggen sommigen. Maar je kunt er ook anders tegenaan kijken: nadenken over het laatste afscheid, is niet nadenken over de dood, maar eerder… nadenken over het leven!

Gratis ‘For You’
ForYou Magazine is een luxe, trendy en regionaal magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in Beauty, Health & Lifestyle. Het magazine wordt gratis op verschillende locaties in de regio aangeboden, o.a. bij de Albert Heijn winkels. Tevens is het online te lezen op pagina 26 en 27: ForYou magazine

Terug naar overzicht

Onze overige vestigingen