Uitvaart regelen in de Bollenstreek

SKU Keurmerk

Persoonlijk en betrokken

Wensen in kaart brengen

Van der Putten & Dunweg helpt u graag bij het regelen van een uitvaart in de omgeving van Lisse, Hillegom of elders in de Duin- en Bollenstreek. Wij begrijpen dat het laatste afscheid een zeer speciaal en belangrijk moment is. Daarom zorgen wij ervoor de uitvaart die wij met de grootste zorg voor u regelen – in Lisse, Hillegom of de rest van de Duin- en Bollenstreek – aan alle wensen en eisen voldoet.

Hulp bij het regelen van de uitvaart in de regio Hillegom, Lisse en de Duin- en Bollenstreek

Wanneer u de uitvaart moet regelen in de omgeving van de Duin- en Bollenstreek, zoals Lisse en Hillegom, dan komt er veel op uw af. Wij begrijpen dat dit zeer lastig is, vooral wanneer u door emoties overspoeld wordt. Het kan hierdoor lastig zijn om helder te denken en om verschillende keuzes te maken. Sommige mensen vinden het belangrijk dat ze zoveel mogelijk zelf regelen, andere mensen geven het werk liever uit handen. Wat uw situatie ook is, wij zorgen ervoor dat zowel het regelen als de uitvoer van de uitvaart in Lisse, Hillegom of een andere gedeelte binnen de Duin- en Bollenstreek geheel naar wens verloopt.

Dunweg & Van der Putten Uitvaartzorg

Wij helpen u verder met diverse facetten

Bent u op zoek naar hulp bij het regelen van een complete uitvaart? Wij helpen u stap voor stap op weg naar een waardig afscheid voor uw overleden dierbare. Wij helpen u dan ook graag verder met diverse stappen in het proces: van de aangifte van het overlijden tot het regelen van bloemen en rouwboeketten. Bij het regelen van alle stappen met betrekking tot de uitvaart in Lisse, Hillegom of een andere regio in de Duin- en Bollenstreek houden we uiteraard rekening met al uw wensen en eisen.

Laat ons u verder helpen

Zoals u merkt is er bij Van der Putten & Dunweg veel mogelijk op het gebied van uitvaartverzorging. Wil u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons via 0252 – 413 213 en via info@vanderputtenendunweg.nl. Wij helpen u graag bij het organiseren van een passend en waardig afscheid voor uw overleden dierbare.

Onze overige vestigingen