4.6 / 5
5 reviews

Complete uitvaartverzorging in regio Hillegom

SKU Keurmerk

Persoonlijk en betrokken

Wensen in kaart brengen

Voor het regelen van een complete uitvaart schakelt u onze uitvaartverzorgers in Lisse, nabij Hillegom, in. Bij Van der Putten & Dunweg kunt u terecht voor het regelen van alle facetten rondom de uitvaart. Hierdoor kunt u in deze zware periode op een rustige en passende manier afscheid nemen van uw overleden dierbare. Kies er daarom voor om de uitvaartverzorging te laten regelen door ons kantoor in regio Hillegom.

Passende uitvaartverzorging nabij Hillegom

Ons kantoor voor uitvaartverzorging in Lisse, nabij Hillegom, heeft al tientallen jaren ervaring met het verzorgen van een complete uitvaart. In deze tijd hebben we onze werkwijze elke keer weer verbeterd en vernieuwd, waardoor onze uitvaartverzorgers in Lisse een passende en complete uitvaart verzorgen die aan de wensen voldoet. Vanzlefsprekend beschikken wij over een SKU-keurmerk, wat betekent dat wij heldere afspraken maken over de uitvoering en zorgen voor een transparante kostenbegroting.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Ons kantoor voor uitvaartverzorging in Lisse, vlak bij Hillegom, verzorgt een complete uitvaart en een waardig afscheid voor iedereen. Voor zowel begrafenissen als crematies heeft u bij Van Der Putten & Dunweg daarom de keuze uit diverse mogelijkheden. Deze bespreken wij graag met u. Maak een afspraak door te bellen naar 0252 – 413 213 of door een e-mail te versturen naar info@vanderputtenendunweg.nl.

Onze overige vestigingen