Begrafenis te regelen in de buurt van Hillegom?

SKU Keurmerk

Persoonlijk en betrokken

Wensen in kaart brengen

U heeft net een dierbare verloren en heeft nu een begrafenis te regelen in de buurt van Hillegom. Bij de begrafenis kan Van der Putten & Dunweg gelegen in Lisse, nabij Hillegom, u helpen. Samen brengen we uw wensen in kaart en kijken we naar de mogelijkheden en locaties. Uw dierbare verdient natuurlijk een mooi en passend afscheid. Daarom zorgen we er samen voor dat de overledene het warme afscheid krijgt dat hij of zij verdient.

Een waardige begrafenis in de buurt van Hillegom

Elke begrafenis in de buurt van Hillegom, gelegen in de Duin- en Bollenstreek, is anders. Met de nabestaanden wordt in overleg de vorm en inhoud besproken. Natuurlijk is er ruimte voor eigen inbreng, rituelen en gebruiken. Onze uitvaartconsulent gaat met u om tafel om de begrafenis zo passend en mooi mogelijk te maken. Voor een begrafenis in de buurt van Hillegom hebben wij verschillende locaties beschikbaar. Elk met hun eigen kenmerken en charme. Wij verzekeren u ervan dat de te regelen uitvaart bij ons in goede handen is. Van der Putten & Dunweg heeft namelijk al jarenlange ervaring in het verzorgen van begrafenissen en crematies. Daarnaast zijn we in het bezit van een SKU-keurmerk. Dit houdt onder andere in dat wij een goede organisatie van de uitvaart verzorgen en dat wij een transparante kostenbegroting opstellen.

Dunweg & Van der Putten Uitvaartzorg

Informeer bij ons naar de mogelijkheden van een begrafenis

Bij het regelen van een begrafenis komt er veel op u af. Wij snappen dat u niet direct alle antwoorden heeft. U kunt altijd een afspraak maken met onze uitvaartspecialisten. Hij of zij zal u wegwijs maken en u ondersteunen waar nodig. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0252 – 413 213. U kunt ook mailen naar info@vanderputtenendunweg.nl.

Onze overige vestigingen