4.6 / 5
5 reviews

Crematie in Lisse, in de Duin- en Bollenstreek

SKU Keurmerk

Persoonlijk en betrokken

Wensen in kaart brengen

Uw dierbare is net overleden en u heeft een crematie te regelen in de buurt van Lisse. De crematie kunnen wij compleet verzorgen voor u. Cremeren wordt vaak gekozen voor het laatste afscheid. Elke crematie is uniek; in samenspraak met onze uitvaartverzorgers in Lisse bepaalt u als nabestaande hoe de plechtigheid verloopt. Wij zorgen voor een persoonlijke en betrokken aanpak.

De complete crematie kunt u bij ons regelen in Lisse

Heeft u een crematie te regelen in Lisse of ergens anders in de Duin- en Bollenstreek? Dan kunnen wij u helpen met alle zaken rond de crematie. Elke crematie is uniek en wij zorgen ervoor dat u een passend afscheid kunt nemen van uw dierbare. We brengen uw wensen in kaart en samen overleggen we hoe de plechtigheid moet verlopen. Voor de as die overblijft na de crematie zijn ook verschillende opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze uit te strooien, maar u kunt deze ook in een urn bewaren of verwerken in een sieraad of tatoeage. In Lisse bespreken we de mogelijkheden voor de crematie graag met u.

Dunweg & Van der Putten Uitvaartzorg

Meer informatie over het regelen van een crematie

Het regelen van een mooie passende crematie blijft moeilijk. Vooral nu u iets anders aan uw hoofd heeft. Wilt u meer informatie over het regelen van een crematie of een begrafenis door Van der Putten & Dunweg te Lisse? U kunt ons bereiken op 0252 – 413 213 of via info@vanderputtenendunweg.nl. Samen met u zorgen we graag voor een waardig afscheid van uw dierbare.

Onze overige vestigingen