4.6 / 5
5 reviews

De uitvaartverzorger in de Bollenstreek

SKU Keurmerk

Persoonlijk en betrokken

Wensen in kaart brengen

Van der Putten & Dunweg heeft geen eigen uitvaartcentrum in de Bollenstreek, maar wel een kantoor in deze streek, in Lisse en in de Duinstreek. Vanuit ons kantoor in Lisse zorgen wij voor een passende uitvaartlocatie. Ons eigen uitvaartcentrum is in Hoofddorp gelegen, niet zo ver van de Bollenstreek. Door de jarenlange ervaring die Van der Putten & Dunweg heeft, organiseren wij een warm en liefdevol afscheid van de overledene. Onze persoonlijke en betrokken benadering maakt hierin het verschil.

Kwaliteit, daarop selecteren we een uitvaartcentrum of uitvaartlocatie in de Bollenstreek

We zorgen er dagelijks voor dat we professioneel en betrokken te werk gaan, want hoogwaardige kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom is Van der Putten & Dunweg lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen en beschikken wij over een SKU-keurmerk. Dit betekent dat wij onder andere een doelmatige klachtenafhandeling verzorgen en beschikken over bekwaam personeel. Op basis van kwaliteit selecteren we dan ook een passend uitvaartcentrum in Lisse en in de Duin- en Bollenstreek om de uitvaart te verzorgen. Dat stelt ons in staat om mee te denken met vernieuwingen binnen de branche. Zo behouden we de hoge kwaliteit van de uitvaarten die wij regelen.

Dunweg & Van der Putten Uitvaartzorg

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Heeft u interesse in onze diensten in de omgeving van Lisse en de Duin- en Bollenstreek? Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden voor een uitvaart in Lisse bespreken? Maak dan gerust een afspraak met onze uitvaartconsulent om uw wensen in kaart te brengen. Elke afspraak is bij ons geheel vrijblijvend. U bereikt ons via 0252 – 413 213 of info@vanderputtenendunweg.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dat kan via ons nieuwsoverzicht of via onze Facebook, Instagram of Twitter.

Onze overige vestigingen